Vi feirer 125 årsdag med Siste Kapittel!

Julehilsen fra leder Helén Botnevik

Kjære medlem av Bergen sanitetsforening! Vi håper du har det bra i denne underlige og vanskelig pandemi-tiden. Mange av oss kjenner på behov for sosialt samvær, for kulturelle opplevelser sammen med andre og varmen fra gode klemmer fra familie og venner. Tusen takk til deg som er og har vært trofast medlem gjennom mange år. Tusen takk til deg som har meldt deg inn de senere år.  Som medlem muliggjør du det arbeidet som Foreningen driver i dag.

5 kjappe med Anna Luise Kirkengen

Kommende tirsdag 12.november streamer vi foredraget "Krenkede barn blir syke voksne" med Anna Luise Kirkengen , dr. med. og Professor emerita i allmennmedisin, Allmennmedisinsk forskningsenhet (AFE), Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Trondheim (NTNU). Vi har spurt Anna Luise 5 kjappe mens vi lader opp!

Prestisjetung tildeling av midler til RO/URO

Mottar rekordstor tildeling Artist og sykepleier Marthe Valle er primus motor for opprettelse og drift av RO/URO prosjektet. RO/URO ivaretar Bergen sanitetsforenings satsningen innen psykisk helse og livsmestring for våre unge, N.K.S Ung.