Phoebe Dobey er ansatt som aktivitetskoordinator i Bergen sanitetsforening

Phoebe Dobey er ansatt som aktivitetskoordinator i Bergen sanitetsforening! Med bakgrunn fra BIFF, Arabisk filmfest og eget produksjonsselskap i tillegg til å være linjelærer på Åsane vgs gleder vi oss til å få masse ny kompetanse inn i foreningen.

phoebe

 

Hvem er Phoebe? Fortell litt om deg selv!
Jeg er ei kultur- og samfunnsengasjert kvinne som siden ungdomstiden har vært med i lokallag som jobber for en mer rettferdig verden. Jeg har aldri vært den som passet inn i en 8 til 4 hverdag, så da var kultur og frivillige organisasjoner noe som engasjerte meg. Jeg elsker film og dans, ser like gjerne filmer som Pitch Perfect som tunge dokumentarer om menneskerettighetsbrudd fra alle verdensdeler.


Hvorfor ønsket du å jobbe i Bergen sanitetsforening?
Slik som de fleste kjente jeg egentlig bare til sanitetsforeningen gjennom fastelavnsriset de seller, men etter å ha jobbet på Siste Kapittel-festivalen sommeren 2021 som var delfinansiert av organisasjonen, lærte jeg om det utrolig kule arbeidet de, nå vi driver med! Som en som er veldig opptatt av kvinnehelse og inkludering var det den perfekte organisasjonen å gå inn og jobbe for. Her er det fantastisk idérike og kloke kvinner som inspirerer meg daglig!


Hvilke saker brenner du for?
Det er kanskje litt for mange, jeg blir veldig lett engasjert. Det kan vel kanskje kokes ned til rettigheter og representasjon av «The underdogs». Det ligger så mye kunnskap, styrke og verdi i grupper som veldig ofte blir oversett, og veldig ofte ser vi den mare som resurskrevende og ikke de fantastiske resursene de er. Jeg synes verden er for firkantet og urettferdig, så da synes jeg det er viktig å være en som kjemper for en bedre hverdag for alle gjennom dialog, kulturarrangementer og demonstrasjoner! Jo, og kvinners rett til selvbestemmelse!

 

Hva ser du mest frem til i 2022?
Å danse uten hemninger på utendørs musikkfestival i strålende sol sammen med venner og masse ukjente mennesker! Det er ingenting i verden som er så befriende som det!!

 

Velkommen Phoebe, vi er så takknemlige for å ha deg med på laget! Phoebe holder i flere prosjekter, med hovedvekt på RO/URO med Marthe Valle. Lurer du på noe kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hold deg oppdatert

Motta informasjon og nyheter fra oss i Bergen N.K.S. Legg inn din e-post adresse under: