Møt vår nye aktivitetskoordinator!

Vivian Skaten Nesse (45) er stolt småbarnsmor, feminist og hverdagsaktivist.

Vivian har jobbet i over 25 år innen helse og sosial, bla. i psykiatri, barnevern og rusbehandling. Hun er opptatt av relasjoner, har stort hjerte og engasjement for «underdogs» og kjemper mot urettferdighet. Vivian har erfaring fra verv i både NGO og LO, og er stolt av å ha et bein i kvinnebevegelsen og et i fagbevegelsen.

 

Vi blir bedre kjent med Vivian!

vivian ingeborg

Fortell mer om hva du skal jobbe med i det nye Kvinnehelshuset!
I Bergen sanitetsforening skal jeg være med å opprettholde, videreutvikle og tenke ut nye aktiviteter. Legge til rette for møter, kurs, workshop m.m. Jeg skal ha oppfølging av frivillige og håper at DU som leser dette kan tenke deg å være frivillig, eller tipser noen du kjenner som det kan være aktuelt for! Forskning viser at frivillig arbeid har mange positive effekter, både bedrer det helse og de som arbeider frivillig er lykkeligere enn andre!

Hva er målene fremover for Kvinnehelsehuset?

Jeg er så takknemlig for å kommet inn i et fantastisk team og er så glad for å kunne være med å bidra til å sette kvinnehelse på kartet! Fokus på å styrke kvinner, tror jeg appellerer til mange. Sanitetsforeningen kan både ha rollen som viktig lobbyist for kvinners rettigheter, løfte kvinnehelse og invitere til samarbeid om felles saker. Mitt mål er at Kvinnehelsehuset skal bli et godt samlingsted, med stort mangfold og på tvers av generasjoner, skal vi skape liv i huset og bekrefte behovet for Norges første Kvinnehelsehus!

VELKOMMEN!

 

Vil du lese mer om det nye Kvinnehelsehuset? Ta en titt her:

Hold deg oppdatert

Motta informasjon og nyheter fra oss i Bergen N.K.S. Legg inn din e-post adresse under: