Bli kjent med vår nye daglige leder Hilde!

Hilde Sjøbø Asbjørnsen er ansatt som ny daglig leder i Bergen sanitetsforening. For å bli bedre kjent med henne har vi spurt henne noen spørsmål til Trekløveret!

 


 
Hvem er Hilde?

33 år fra Os, bachelorgrad i internasjonal politikk og utviklingsstudier fra Curtin University Perth Australia og mastergrad i kjønn og utviklingsstudier ved UIB. Jeg er en samfunnsengasjert person som brenner for et rettferdig samfunn med like muligheter for alle.

Hva har du jobbet med tidligere?

Prosjektleder for Internasjonal Uke i Bergen v/FN sambandet Vest, informasjonsrådgiver i FN-Sambandet Vest, Kjønnsspesialist i FNs Utviklingsprogram i Kenya (UNDP), programrådgiver for likestilling og humanitært arbeid Kenya og Somalia ved den kongelige norske ambassaden i Nairobi, Kjønnsspesialist (gender advisor/specialist) i FNs humanitære kooordineringsorganisasjon (UNOCHA) i New York, prosjektlededer behovsanalyse N.K.S. og Bergen sanitetsforening.

 

Hva gjorde at du valgte BSF som din arbeidsplass? 

Bergen sanitetsforening er en organisasjon som jobber bredt for å skape en samfunnsendring og trår til der samfunnet ikke strekker helt til. Organisasjonen har en stolt historie og har utrettet mye. I og med at Bergen sanitetsforening, med styreleder, Helén Botnevik, i spissen har vært modig og nytenkende i sitt arbeid syntes jeg det var spennende å kunne ta del i denne satsingen videre.

 

hilde inne web

Hilde i Kvinnehelsehusets nye lokaler i Sandbrogaten 5.
 
Hva ser du frem til å ta fatt på fremover?

Jeg gleder meg til å utvikle kvinnehelsehuset sammen med engasjerte medarbeidere og frivillige i Bergen sanitetsforening og andre samarbeidsaktører. Det blir spennende arbeid å få Bergen sanitetsforening mer synlig i bybildet der vi håper å nå ut til enda flere som ønsker å involvere seg i vårt arbeid.

 

Vi ser frem til å høre med fra Hilde! Følg med i vår aktivitetskalender for spennende eventer fremover. Har du spørsmål eller vil bidra, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..