Month Flat Week Day

man. 14 jun, 2021

There are no events on this day.

tir. 15 jun, 2021

There are no events on this day.

ons. 16 jun, 2021

There are no events on this day.

tor. 17 jun, 2021

There are no events on this day.

fre. 18 jun, 2021

There are no events on this day.

lør. 19 jun, 2021

125-års jubileumsutstilling: Kvinnehjerter

lør. 19 jun, 2021 12:00 - 18:30

Utstilling
I FORHANDLINGSROMMET: KVINNEHJERTER LØRDAG 19. JUNI

I samarbeid med Siste Kapittel, det nyopprettede Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner, Universitetsmuseet og Institutt for fremmedspråk ved UiB har vi laget en utstilling om kvinners helse og engasjement i anledning Norske Kvinners Sanitetsforenings 125-års jubileum. Kvinnehjertet står sentralt i utstillingen. Ikke bare har vi et ekte, fysisk kvinnehjerte i rommet, men vi utforsker også hjertet som organ og metafor.

Festivalpoet Eirik Havnes har fått i oppgave å nytolke klisjeen om kvinners hjerte og smerte, og du får et innblikk i Norske Kvinners Sanitetsforenings imponerende satsning på kvinnehelse.

Utstillingen finner du tilfeldigvis i Forhandlingsrommet – kanskje en viktig påminnelse om at forhandling er sentralt i både kunnskapsutvikling, ressursfordeling og kjærlighet?

Frivillighet i dialog

lør. 19 jun, 2021 13:00 - 13:40

FRIVILLIGHET I DIALOG
Bodil Hansen Blix og Helén Botnevik

Ifølge årets perspektivmelding, skal frivilligheten overta stadig flere sentrale omsorgsoppgaver for velferdsstaten fremover. Hvordan står det egentlig til med frivilligheten her i landet? Har vi frivillige som kan overta for helsepersonell, og hvordan skal det i så fall se ut?

Er fokus på frivillighet en påminnelse om fellesskap og dugnad, eller et skalkeskjul for økonomisk uansvarlighet og manglende likestilling?

Leder i Bergen sanitetsforening, Helén Botnevik møter professor Bodil Hansen Blix til samtale om frivillighet og aldring.

Samtalen streames.

søn. 20 jun, 2021

There are no events on this day.

Categories

N.K.S.Marthe