Month Flat Week Day
Date: mandag, september 27, 2021 16:00 - 17:00
Categories: N.K.S.
Location: Kvinnehelsehuset

VELKOMMEN TIL MARKERING AV ELDREDAGEN!
Vi i Bergen sanitetsforening deltar under «Den gylne senioruken», som er en uke hvor Eldredagen markeres og feires. Vi ønsker å invitere deg til det nye Kvinnehelsehuset, hvor vi vil markere Eldredagen 27.september. Anne Helle-Valle, psykolog og grunnlegger av aldringsfestivalen Siste Kapittel forteller om sitt arbeid, og loser oss gjennom arrangementet. Det blir filmfremvisning av dokumentaren «MINE DAGER», som er 27 korte fortellinger fra 16 personer i alderen 82-101 år fra ulike sykehjem i Bergen, de er spurt om: «Hva har vært viktig for deg i livet?» En av skaperne bak dokumentaren, Eli Lea tar oss gjennom filmen og forteller hvordan det var å lage den.

Du får informasjon om Bergen sanitetsforening sitt arbeid med eldre og en hilsningstale fra Ordføreren i Bergen kommune. Vi serveres kaffe/te og litt å spise - og du får mulighet for omvisning på Kvinnehelsehuset.

Ta gjerne med deg nabo, venner, eller familie. Har du kanskje lyst til å gjøre noe kjekt med foreldre eller besteforeldre? Ta dem med davel!

Hjertelig velkommen til Kvinnehelsehuset
Mandag 27.september kl. 11.00
Sandbrogaten 5.