Month Flat Week Day
Date: lørdag, desember 10, 2022 16:30 - 19:00
Categories: N.K.S.
Location: Bergen sentrum

 

nattevandring

Bærekraft i Bergen - Nattevandring 2022

Tid: Lørdag 10.desember 16.30 - 19.00
Sted: Bergen sentrum

Endelig er det tid for Bærekraft i Bergen igjen! ✨?
 
Fana Sparebank, Bergen Næringsråd og Bergen Kommune ønsker alle bergensere velkommen til gå for FNs bærekraftsmål mellom magiske lysinstallasjoner og et fortryllende liveshow.  
 
?Løypen starter ved Fløibanens nedre stasjon kl. 16:30, følger svingene opp til Skansen. I løypen vil det være utplassert lysende kuber for hvert av de 17 bærekraftsmålene, representert av et bredt spekter av Bergens frivillige organisasjoner. Her kan både store og små lære om bærekraft på vei gjennom den eventyrlige løypen ?? Det vil være underholding underveis i løypen, og muligheter for å få seg en kaffe eller en kakao ☕ Som tidligere titter dyrene fra Hakkebakkeskogen v/Fyllingsdalen teater frem på Skansen.
 
? Kl. 18 starter et forrykende liveshow på Vågsallmenningen. Her kommer superstjernene Lisa og Tobias fra MGPjr, Aurora og Fargespill, og det blir utdeling av Folkets pris. Et show som er gøy for både store og små, her er det bare å glede seg! ? Showet avsluttes kl. 19.00.
 
Bergen sanitetsforening skal stå ved kuben for bærekraftsmål 5 LIKESTILLING MELLOM KJØNNENE, sammen med Skeiv verden.
Hvis du vil stå sammen med oss, send mail til Vivian: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
VELKOMMEN!